Web Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Logo Design

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

Web Development

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

White Labeling

Your content goes here. Edit or remove this text inline.

VIEW ALL SERVICES 

Over ons

GEMAR Schuttingen, uw partner voor het plaatsen van uw schutting!

Een stukje over ons.

Als u ongestoord wilt kunnen genieten van uw tuin, is het laten plaatsen van een schutting een uitstekende keuze. Een schutting toevoegen aan uw tuin zorgt niet alleen voor een sfeervolle uitstraling, maar ook voor de gewenste privacy. Wij leveren, monteren en plaatsen schuttingen in alle soorten, stylen en afmetingen, en er is altijd wel een schutting die perfect bij uw tuin past.

N

Persoonlijk contact

N

Volledige ontzorging

N

Snelle plaatsing

Volledige ontzorging bij het plaatsen van uw schutting.

Als fullservice schuttingbouwer nemen wij graag alle zorgen uit handen. We verwijderen indien nodig uw oude groenstrook of schutting en vervangen deze door een gloednieuwe schutting die volledig aan uw wensen voldoet. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw nieuwe schutting.

N

Maatwerk

N

Innovatief

N

Kwaliteit

Reviews

Onze tevreden klanten.

Ontdek wat onze eerdere klanten over ons te zeggen hebben in hun reviews.

Marco Flisijn
Marco Flisijn
2024-06-09
Vakwerk afgeleverd, super snelle service. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt. Zou iedereen Gemar schuttingen aanbevelen.
Martine
Martine
2024-04-27
Schutting laten plaatsen door deze mannen. Fijn contact, meedenkend in opties na toesturen voorbeelden wat we mooi vinden. Daarnaast duidelijk wat de prijzen gingen zijn en alles is volgens afspraak geplaatst. Zeker aan te bevelen!
Dung Phan
Dung Phan
2024-04-23
De geplaatste pergola/schommel is vakwerk! Stevig, veilig en prachtig ontworpen. Mijn complimenten aan de GEMAR Schuttingen voor het uitwerken van mijn idee. Perfectie in speelplezier!
P
P
2024-04-17
Fantastisch werk door Gemar Schuttingen! We wilden graag een schutting met twee tuindeuren laten plaatsen en waren enorm onder de indruk van het resultaat. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van het project, was het hele proces probleemloos en professioneel. Het team van Gemar Schuttingen zijn echte vakmensen - harde werkers die hun vak verstaan. Ze leverden niet alleen een prachtig resultaat af, maar werkten ook snel en efficiënt. Bovendien waren ze uiterst netjes en lieten ze de werkplek elke dag keurig achter. De communicatie met het team was uitstekend, ze waren altijd bereikbaar voor vragen en luisterden naar onze wensen. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en heeft onze tuin werkelijk getransformeerd. Kortom, wij zijn ontzettend tevreden met Gemar Schuttingen en zouden hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardig vakmanschap en uitstekende service. Bedankt voor het prachtige werk! Pieter, Leeuwarden
Gianna van Nijen
Gianna van Nijen
2024-04-09
Schutting van 11 meter geplaatst! Vriendelijke man en super werk geleverd! Stevige mooie schutting!
Johan Prinsen
Johan Prinsen
2023-04-16
Een zeer prettig hoveniersbedrijf. Komt afspraken na en heeft een goede prijs kwaliteitverhouding. Aanrader.
Nellie Dutour Geerling
Nellie Dutour Geerling
2023-03-06
Top gasten! Snel,netjes en heel vriendelijk. Denken met je mee,alles in goed overleg. Schutting van totaal 28 meter en poort deur in 1 dag . Supermooi , heel blij mee!
Jopie Kloof
Jopie Kloof
2022-07-01
Vakwerk! Enorm blij met het resultaat. Harde werkers, snel en topkwaliteit 👌🏼 10 sterren hoor!
Ewolt en Esther
Ewolt en Esther
2022-06-29
Prachtige schutting laten plaatsen door deze vakmannen. Snel en efficiënt, niet lullen maar poetsen!
Teake
Teake
2022-06-01
Keurig vakwerk geleverd. Het maken van een afspraak ging gemakkelijk en de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Mijn nieuwe schutting staat als een huis. Hartelijk dank!
× Contact via Whatsapp